Trästubbar

Jag fick en period i höstas förra året där fotografering sjönk rejält. Det kunde gå dagar innan bilderna blev uppladdade i Lightroom. I vanliga fall har jag checkat dem samma dag.

Med våren kom pandemin och min vän började jobba hemifrån. För att aktivera oss gjorde vi promenader runt parken med omnejd tills odlingsarbetet startade i maj. Det har blivit åtskilliga turer i parken under 7 månader och många fotograferade stubbar.

Jag tror att hjärnan behöver vila från en aktivitet, för att ta in nytt blod och under tiden kan man göra annat roligt. Odling, läsa böcker eller studera drömtydning på djupare nivå genom Psykologi och Alkemi av Carl.G.Jung, engelsk text. Svårt men roligt. Nästan som latin kursen då jag kände att det ångade ur mina öron av koncentration.

Av mina fördjupade studier i drömtydning har jag föreläst i mindre grupp under hösten, om arketyper och drömsymboler. En nyttig erfarenhet att tala i grupp.

Till syvende och sist är det solljuset och vattnet som fascinerar min själ. Så, till slut letade jag efter stubbar och skiftningarna på träytan under promenaderna. Det är en hel värld för sig själv, stubb-fotografering.

Annons
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: