Vårdans!!

2015-02-25-DSC_2110

Blåviolett, orange och rött med lite grönt. De graffiti målarna måste haft hum om färgcirkeln eller hur?:) eller så sprutmåla de av slump och tidsbrist och så blev det som det blir. Man tager vad man haver och gör något av det. Tror det händer rätt ofta. Det är inte alltid man ska minutiöst planera för sina steg och handlingar utan man bör ta en del danssteg och skratta emellanåt. Ibland glömmer jag bort att dansa och skratta långt ned i magen, när det stormar i vattenglaset.

Jag har nu uppnått ett elfte krigsärr. Ordet krigsärr kan läsas i Clarissa Pinkola Estés bok. Hon skriver om att varje sinnes/kroppsligt ärr äger en historia. En kvinnas historia. Alla kvinnors berättelser. Hon skriver om att – lyfta fram – sin historia genom sina ärr, antingen i dans, yoga eller skrift och därefter släppa taget om dem och gå vidare i livet.

Jomen, nu är det grönt ljus från distriktsköterskan eftersom sårhålan på armbågsspetsen har stängt sig. Jag ska vara försiktig om den en tid framåt så att huden stabiliserar sig. Hon talar om en efterläkning på minst en månad. Är du nöjd ms.babs? jo…klart det.

Annonser

, , , , , , , , ,

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: