T.rabarber

2013-06-15-DSC_8135

Hur en katt skyddar sig mot solen utan solfaktor 50. De stora rabarber bladen är ett perfekt skydd i värmen dessutom har han ett mjukt underlag av gräsklipp. Ibland är T. en gående glad liten småpratare och andra gånger är han en gnällig gammal katt, som idag. Jag tror inte nåt särskilt har hänt.

Jag har lyckats vara ganska stilla idag det vill säga inte flänga och fara i rabatter och liknande utan förhoppningsvis är det sista dagen av en långvarig penicillin (Heracillin) kur. En långsam läkning av en Bursit, slemsäck på höger armbåge som har besvärat mig ordentligt under drygt 5 månader dessförinnan i flera år. I februari 2013 kroknade slemsäcken och blev inflammerad. Jag har använt Probi Mage för att skydda tarmen. Det finns ett alternativ att dricka Pro Viva men Probi mage är bättre, mer koncentrerad form utan socker.

Husbehovs odlaren är ganska nöjd. Vi mumsar på egen gurka, rädisor, sallad och persilja. Tomaterna har blivit gröna med en majs planta som sällskap bredvid dem gjorde jag iordning ett smultron land som det plockas av då och då. Bönorna har kommit och sellerin växer fint. Potatisen blommar. Vi gallrar små morötter till nästan varje middag.

Annonser

, , , , ,

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: