Latin för nybörjare på Torsdagar

Graffitin eller rättare sagt klotter kom som på beställning. Här få du en ballong Karlstad igår till och med en kulig orange med snören.

Just den här bilden beskriver inte hur otroligt mycket cyklar det finns omkring Lunds järnvägsstation. Ett formidabelt cykelhav. Varje torsdag, 7 kurstillfällen till i Latin, har redan avverkat två. De dagarna tänkte jag beskriva cykelhavet fotografiskt vid Clemenstorget vilket ligger alldeles nära stationen. Det här är bara ett axplock av alla omöjliga cyklar.

Yes! Detta är huvudingången till Folkuniversitetet i Lund och där ska Babs läsa Latin. Jag har alltid intresserat för latinet mer eller mindre. Nu kanske det finns läge för att lära sig tala språket och skriva det. Är det svårt? Njae, lite ovant är det allt men det känns kul. Min vän, hittade kursen och gav det som förslag.

Varför intresserar du dig för att fotografera skor? En del har röda snickers, läderskor, pumps eller läderstövlar med pälskrage. Alla står olika med sina (skor) fötter, så någon bra bild borde det bli. Först och främst ett minimalistiskt uttryck. Linjer och skuggor plus reflektioner blir en bonus. Det känns lite som en utmaning, ja menar folk rör sina fötter hela tiden.

Annonser

, , , , , , ,

  1. #1 av sedge808 på 29 september 2012 - 3:17

    feets !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: