Blandsaft

Rabarber och krusbär blandades i samma bytta och förvandlades till riktigt god saft. De två sura egenskaperna tog ut varandra i kokningen med socker.

6 liter saft som snabbt dracks upp av dess läskande effekt i heta sommarvärmen vecka 30.

Rabarber, krusbär och tomatplanta – Busktomat (körsbär) Red Alert har växt rejält. Majsen är straxt mogen och kokas i lättsaltat vatten. Läste att skörda inte majsen för tidigt och inte för sent. Liknande ord gällde för lök fröna, så inte för djupt men ej för grunt. Tycker det är en ganska cool livsfilosofi.

, , , ,

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: