T. slö

Konsten att vrida på kroppen utan att förflytta sig nämnvärt verkar katter bra på. Det är kattens jobb skulle min vän säga med ett leende. Fast å andra sidan, människor har också den förmågan.

T. har vänt på dygnet, sover på dagen och är utomhus på nätterna. Jag har inte kunnat gå med T. till fotbollsplanen på en månad. Mitt knä strejkade, med smärta och instabilitet, i och med att jag knäböjde för mycket under maj månad när frö löken skulle i jorden. Varför anpassade du inte farten till din kropp? Det är en bra fråga.

Snart ska T. in på katthotell och bli uppfetad. Det ska bli intressant och se hur katten beter sig vid avhämtandet. Resan dit vet jag att han kommer att flämta med öppet gap och mjauma nåt alldeles kopiöst. Tisse gillar inte att åka bil däremot cykeln går bra. Koppel och sele har jag avskrivet för gott.

Annonser

, , , , ,

 1. #1 av sedge808 på 13 juli 2012 - 4:14

  :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 2. #2 av macilane på 13 juli 2012 - 7:21

  Uppfeta? Kan T. gå upp i vikt när han är på kattpensionat? Det var en ovanlig ”grej”. Våra katter har under alla år, de gånger de varit på kattpensionat, gått ner i vikt. Av i stort sett samma skäl.
  Att du kunnat avskriva sele och koppel var spännande att höra! T. är tydligen en snäll och duktig katt som respekterar sin tjänare och inte försvinner på olika farliga strövtåg. Du är bara att gratulera.
  Hoppas förresten att ditt knä snart blir smärtfritt – det ymniga regnandet kanske dessutom hindrar dig från att plåga ditt knä i trädgården – förhoppningsvis! :-D

  • #3 av Barbro på 15 juli 2012 - 12:36

   Ja, på detta kattpensionat fick han rejält med mat, mer än vanligt. T. såg en hare för några veckor tillbaka, vad som hände, är att han la sig ned på marken, precis som han gör när det kommer en hund el. människa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: