T.tak

T.tak. Just det, T. klättrade upp på samma hustak för andra gången och varför är just detta hustak oemotståndligt?! Finns det en doft på taket? Ett fågelbo? Spekulation om varför, faller till föga, eftersom djur är ovillkorliga. De överväger inte för eller emot.

Varje gång T. ska in eller ut hemmavid, är det som om det är första gången han går ut eller in. Nu använder han 2 stycken dörrar, framsida och baksida. Ibland är valmöjligheten ett bekymmer eftersom han piper vid stängd dörr, när den andre är öppen. Det är nog vinddraget han känner.. som gör att han inser att det finns en annan utgång.

1:a försöket att komma ned på marken vilket han misslyckas med och mjaumet är högt. Katten måste själv ta sig ned från höga höjder för jag har ju inte en stege under armen när vi är ute och går.

2:a försöket att klättra ned men det gick inte så bra det heller. Han verkar slinta på den lilla avsatsen och hamnar med bakkroppen nedåt, svansen gick som en propeller, rasade ned på marken men med tassarna först. Efter det, lystrade tisse inte alls. Han stannade i en liten träddunge, nosade el. låg ned. Sen tog jag resolut katten under armen och gick iväg en bit hemåt.

Annonser

, , , , , , , , ,

  1. #1 av sedge808 på 12 maj 2012 - 2:42

    roof cat….

    come down…I love U.

  2. #2 av macilane på 12 maj 2012 - 9:52

    Katten är oemotståndlig, både som fotoobjekt och att leva tillsammans med. Jag kan riktigt se din min när du vandrar hem med med T under armen – förlåt att jag flinar :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: