Ytterligare en Tisdag

Sparsamt med orange färgskala i ett blåviolett graffitihav eller snarare klotter med ett annat ord. Det här är ett relativt snyggt klotter på ett Pågatåg. Skånetrafikens sanerare får rengöra ytterligare ett par vagnar. Men å ena sidan har folk jobb. Vad jobbar du med? Sprutsanerare på järnvägen. Antagligen plusar de på skadegörelsen på biljettpriset, sisådär 10 kr per trafikant, varje år?!

En röd jacka i ett hav av bruna och svarta färger tillsammans med grå betong och gul tegelbyggnad med en blekblå himmel. Jag tycker det är snyggt med färg. Vi har, även jag, tendens att klä oss i mörka kläder men klargröna byxor eller gula kläder med röd basker bryter den trista gråa vinterskruden.

Sorgenfri. Att vara fri från sorg och förbli anspråkslös. Ofta tänker jag så, när sista sträckan avklaras från Torp – Malmö Central – mot Agnesfridsgatan, som är målet på Tisdagarna. Resten av dagen blir en fotografisk bonus eftersom det hela tiden finns något att pejla in fotografiskt.

NY (Nävv Jorkk! associationen kommer från Leif GW Persson, Gustavs grabb) (nä, new york, heter det ju) Interior betyder att i den här butiken säljs grejer som pryder ditt hem med fina saker. Det är utbytbart kitsch som lustiga vasformer att placera i sitt fönster. Personligen föredrar jag växter, stora som små som placerar högt och lågt, gärna palmer på piedestaler, som blir större för vart år.

Solbelysta cyklar som någon kanske använder varje dag till jobbet.

Annonser

, , , , , , , , , ,

  1. #1 av sedge808 på 09 februari 2012 - 7:14

    I like all of these, but especially the top one.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: