Glapp i kommunikation

Den orange backljuset lyser inte, den enkla anledningen är att bilens motor inte brummar. När nyckeln sätts i bilens lås, kommer lampan att lysa med ett klart sken. Om oturen är framme är det antingen glapp kontakt av någon sladd, det kan vara oxid eller att lampan är trasig.

Den hiearkiska ordningen på ett sjukhus är en lika stor hiearkisk organisation som Telia. Sjukhus står till allmänhetens förfogande utan profit. Vården i Sverige är bra. Jo, verkligen, jag menar det.

Den enskilda medborgare får ett högkostnadsskydd inom vården inom en rimlig tid. Vi får rabatt på läkemedel. Färdtjänst, hemtjänst till rimlig peng och en mängd handikapphjälpmedel för dem som behöverl

När vården fungerar smidigt och flexibelt är det tryggt att vara en snigel. Sjukhusvården kan däremot blir oflexibel och stelbent. Då är det positivt att Patientnämden finns. En fristående och opartisk instans som hjälper till när det blir konflikt och dylika spörsmål. Glapp i kommunikationen.

Det lyser grönt från oss. hmm jo men inte från vår sida. Det löste sig med Telia och nu surfar vi med snabb fart. Helnöjd.

Det har uppstått ett problem men inom sjukvården. Liknande situation, det lyser grönt hos oss men inte från mig. Medicin mottagningen säger att de gör rätt. Men jag vidhåller envist att de behandlar Marcoumar doseringen felaktigt.

Ingenting har hänt, än så länge, i form av kroppskada eftersom jag har agerat – innan – något skett. Tidigare felbehandling finns färskt i minnet och därför ropar jag!

Det vill säga, jag har bett Patientnämnden om stöd. Den här mbl förhandlingen kommer att bli segdragen.

…fortsättning följer….

Annonser

, , , , , ,

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: