Timmar av frihet, Eino Hanski

Jag har precis läst ut Timmar av frihet, Eino Hanski om Ryssland 1917. Umbäranden, svält och makt. Tsarvälde. De sista åren har jag läst mycket om Sovjetunionen, Gulag lägren, Stalin och Potemkin

Själv sitter jag fortfarande lite i rävsaxen det vill säga, foten läker i sin egen takt. Träning, belastning, massage, dmso och nu Glucosamine som spelar stor roll i bildandet av senor och brosk. Få se vad det ger. Foten är inte stelare, bara stel och inga större belastningssvårigheter de senaste veckan.

Dock var jag glad i hågen, och gick 894 meter på raken och som gav 2 steg tillbaka av stelhet och smärta. En vecka senare är och känns det lugnare. Jag ville ha mer än vad foten kunde ge.

Jo, det var Eino Hanski, skrev om lytta och halta som skickades ut till frontlinjen. Ibland känns det som ett ‘krig’ men liknelsen är blek.

Har djuplodat i artrit/artros och vad det ger är att det är inte ‘farligt’ att träna bara jag gör det med förstånd och att foten hinner ikapp varje dag. Att smärtan efter träningen är ‘acceptabel’ och minskar efter tjugofyra timmar.

Vi få se, vad som hänt i slutet på mars. Helt neutral i sinnet.

Annonser

, , , , , , ,

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: