6 dagar med dmso

Det är roligt att gå! Fast egentligen är det så naturligt att vi ofta inte ens funderar på saken.

Snarare uttrycker vi istället, det är roligt att dansa! Det är trevligt att läsa! Eller det är njutningsbart att laga mat!

Kombination av envis träning och senaste 6 dagars applicering av dmso 2 gånger per dag har gjort att nu är kryckorna historia. Det tog lite drygt 2 månader att börja gå. Nu återstår finslipning i min gång och träning av fötterna.

Bra och enkla övningar till att börja med.

Foten är fortfarande stel, men det minskar ju mer jag kan belasta och gå. Värmen som uppstår (endorfiner) i foten är en skön känsla. Foten har läkt till trefjärdedelar, så resten är kvar. Balans och träna fötterna 2 gånger per dag kan göra att jag är färdig i mitten på februari kanske fortare.

Frågan är hur mycket verkan har dmso gjort? Är det en ren placebo effekt? Nej, så är det inte. Linimentet innehåller analgesic och dämpar smärta avsevärt. Var försiktig och tänk två gånger om dmso används!!

English version

It’s fun to walk! but actually it’s so natural that we often do not even think about it.

Rather, we are expressing instead, it’s fun to dance! It’s nice to read! Or there is pleasure to cook!

The combination of sustained training and application of dmso 2 times a day has made so the crutches is history. It took just over 2 months to start walking. The foot is still stiff but the more I charge and walk, the better is it.

The heat generated in the foot is a good feeling. The foot is healed for three quarters, so the rest is left. Balance and train the foot 2 times per day will make me walk freely in middle of february may be sooner.

The question is how much effect has DMSO done? Is it a mere placebo effect? Applying the liniment that smells terrible and then 6 days later I walk. Is it the combination of several factors? Yes, there is analgesic in dmso.

Annonser

, , , , , , ,

 1. #1 av Minis på 01 februari 2011 - 4:44

  Hi, Barbro,
  Dmso is one of the chemicals i use at work. It never crossed my mind that it could have medical application.
  Interesting picture of several layers of different worlds and the light. Cheers!

  • #2 av Barbro på 01 februari 2011 - 8:13

   hi Minis, I got recommended to use dmso. So far it works.

 2. #3 av Opree på 04 februari 2011 - 17:28

  Detta var första gången jag hörde talas om dmso. Var rädd om den… men… kanske för att placeboeffekten är den starkaste av alla. Du har följt min blogg, och mycket av min smärta och mitt läkande – sitter i huvudet och ingen annanstans. Huvudet, hjärnan, är det bästa vi har.
  kram!
  Opree

  • #4 av Barbro på 06 februari 2011 - 15:16

   hej Opree. Du kan köpa isbalsam som används till hästar. Fungerar också bra på en trött fot. Dmso botar inte orsaken, utan endast symtomet. All utvärtes medeciner har en viss effekt. Oduris till exempel. Dmso är starkare än Oduris eller Reparill. En sak är ju säker, sen appliceringen av medlet så kunde jag belasta 4 dagar senare. Hur mycket dmso hjälpte till och hur mycket min vilja gjorde det möjligt, är lite svårt att mäta men skulle tro 50/50 procent. Man kan se det så här också. Jag hade säkert gått förr eller senare men dmso kickstartade foten.
   När hjärnan är så pass trött, eller svårstartad, att allt man önskar är att lägga sig ned och aldrig mer röra på sig. Då kom dmso som en liten hjälp på posten. Jag går fortfarande efter 1 vecka med konsekvent träning 2 ggr om dagen plus alla andra steg. Det mesta har blivit lättare, även de basala tingen, som att duscha. Laga mat. Så visst, jag fullt övertygad om att mental kraft är mer än 75 procent av en läkningsprocess, tillägger, beroende på skadans art. med hälsning barbro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: