Oliver’s sportsbar

Oliver’s Sportsbar ligger i Halmstad och som har konceptet sport. Det finns tv-skärmare precis överallt även på toaletten. Servitriserna bär blå fotbollströjor eller svart utstyrsel. En del gäster får vänta cirka 45 minuter på sin mat medans de mumsar på popcorn. Andra gäster gäster kan få sin mat lite fortfare.

Ägaren till Oliver’s har rötter i tivolibranschen och inriktningen ligger på barnfamiljer. Oliver’s känns som en lite finare hamburger ställe som erbjuder vin/öl/sprit rättigheter för föräldrarna och lekrum för barnen.

1:a måltiden på Oliver’s blev planka 99:- (introduktionspris) En medium ryggbiff där blodet rann, när kniven skar i köttet. Till det serverades serverades lökringar, grillad majs, grillad tomat, coleslaw, stora pommes, aioli och bearnaise i skål. Jag bad om en mer oblodig ryggbiff.

2:a måltiden blev Chicken Caesar Salad. Krispig romansallad med caesardressing, krutonger och hyvlad parmesan. Serverades med vitlöksbröd. En i mitt tycke för lite sallad men smakade ok. Den gången satt jag i mitten av lokalen och hade överblick över kockverksamheten. Kocken agerade som en vingklippt höna. Han dansade definitivt inte i sitt kök.

3:e besöket blev Cajunstekt Lax. Serverades med tomat och grönsaksröra, grillad majs, aioli och ris/bakpotatis. Bakpotatisen som jag valde, var en vitgrå sörja inlindade i folie. Jag bad om ris istället.

Var finns kärleken och de goda råvarorna på Oliver’s sportsbar?

Själva resturangen är rymlig, inga gälla färger på väggar och golv. Det finns fönsterbås med gröna soffor. En väl tillagen bardisk med höga fyrbenstolar. Musiken är låg.

Toaletten låg avskild utan trappor vare sig upp eller ned. Rymlig, kaklat, lite murrigt utrymme men rent och snyggt.

Annonser

, , , , , , , , ,

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: