Tillbakablick

Håller du med Johan Åkesson?

En bra tillbaka blick av Åkesson.

För att vara ärlig kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände milleniumet 2000 vad gäller trender, teknik eller mode. Däremot har klimatfrågan varit eller är en viktigt ämne som kommer att fortsätta nästa år och nästa 10 år och nästa 100 år. Det sägs att Sverige är bäst på återvinning.

Dubbelkärniga datorer kom under 00-talet till konsumenter. Tur igen, för nu är datorn snabbare. Facebook vet jag om men använder det inte. Msn är en glömd funktion för min del. 

Däremot använder jag Skype flitigt. Skype har fått en rejäl uppdatering vad gäller att ringa från en dator. Ingen fördröjning. Inget susande. Bra kvalite på samtalen. Bekvämt att ringa till institutioner av olika slag för jag behöver inte sitta overksam i telefonkö utan samtidigt pyssla med bilder eller surfa.

Det som är en pågående bra trend är bloggvärlden. Alla kan skriva om sin egen värld, känd eller okänd. Super bloggare eller bara en helt vanlig bloggare. Bloggen har en makt faktor. Det kunde man se när LO-ordförande, Wanja Lundby-Wedin trampa i klaveret. Eller när Michael Jackson avled.

Det är kul med bloggen. Den har utvecklats väl med tiden. Iden om att skriva resturang recensioner tog fart våren 2009. Förslaget kom från Nattens Bibliotek och tur igen, att hon fanns där just då.

Att recensera matställen kommer i fortsättningen bli lika kul om inte ännu roligare för nu har jag lite mer kunskap. Det finns mat/café recenserare i Dagens Nyheter som ger bra ideer om vad som utmärker en bra/dålig krog/café.

Annonser

, , , , , , , ,

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: